Am inteles ca ieri a iesit securistul Voiculescu (nu este o jignire ci un verdict dat irevocabil si definitiv de justitia romana) sa-si linisteasca infractorii pe care ii plateste sau care il platesc, ca alianta lor infractional – politica va fi bine merci.

Un mesaj important pentru credulii lui, dar destul de asemanator cu cel dat de Vantu acum cativa ani ca sa ne zica sa ne intarim statul. Ce s-a intamplat de atunci si unde este acum patronul Gelsor si FNI se stie foarte bine.

La fel a iesit si securistul Voiculescu sa dea adunarea infractorilor desi principalul lor dusman, justitia, se vede ca lucreaza: baronii de Arges, de Prahova, de Constanta fac fibrilatii si tahicardii televizate la auzul numelui DNA. Mesajele lui Voiculescu par importante desi niciodata nu i-a iesit planul 100%. Fie a omis ceva fie i s-au impotrivit forte pe care le credeau subordonate sau inactive. Insa dau semnalul unei actiuni politice de forta, iar chemarea parlamentarilor USD pentru sedintele de luni este un semn ca se pregateste ceva.

Ce vrea sa faca noua formatiune de stanga, USD, nasita de GRIVCO, cred ca e simplu de anticipat. Cu ajutorul UDMR – se lucreaza de peste 2 ani la mentinerea lor aproape de PSD -, plus parlamentarii ce-si vor oferi serviciile contra-cost se vor face urmatoarele actiuni politice, continuare la puciul inceput in 2012:

– se va porni un proces de inalta tradare pentru a se scapa de Traian Basescu. Caz in care acesta va fi suspendat si va fi circ televizat. Doi iepuri dintr-o lovitura.
– il vor schimba pe Crin Antonescu de la sefia senatului si ala micu al lui Voiculescu va ajunge presedinte interimar cum a fost Antonescu in 2012. Cred ca deja si-a dat cartile de vizita la printat.
– se va consolida prin cereri de inrolare in PSD, in UNPR sau PC a tradatorilor si grajdanilor USD-ul, majoritatea parlamentara a noii coalitii USD – UDMR. Iata de ce Cazanciuc, Voinea si altii au semnat adeziunea la partid. Este important ca Ponta sa stie ca totul este sub controlul aliantei si pentru a se transmite public mesajul existentei si legitimitatii unei majoritati parlamentare care va actiona in spiritul „vointei legitime democratice”.
– se vor trece institutii vitale in subordinea guvernului sau al Parlamentului: STS, SRI, SPP, etc pentru un control si mai mare, pentru securizarea comunicarii intre infractorii cu functii si pentru ca rezultatul votarii sa fie controlat politic. Nu conteaza cine voteaza ci acela care numara voturile, nu?
– se vor modifica completele de judecatori de la ICCJ prin grija noilor sefi Muscalu si Bodea de la CSM si se va schimba algoritmul numirii sefilor de parchete. Cu aceasta modificare si cu altele noi ce vizeaza Codul Penal si Codul de Procedura Penala se va subordona definitiv justitia.
– se va forma o institutie suprastatala financiara cu oameni din BNR, ASF si din Ministerul Finantelor care va reglementa in favoarea Grupului Infractional Organizat toata activitatea financiar – bancara din Romania: finantari de stat, bursa, asigurari, banci. Vor controla astfel intregul cash-flow al Romaniei.
– se vor pune presiuni financiare si pecuniare pe ce a mai ramas din presa libera. TVR -ul va fi televiziunea lor cu pretentii de televiziune de stat.
– vor trece constitutia in forma celebrului document semnat de rusofilul colonel Dogaru, de Ponta si Chitoiu.
– in baza noii constitutii se vor amputa sau desfiinta institutii vitale precum CCR sau Avocatul Poporului si se vor da puteri din sfera puterii judecatoresti parlamentului si guvernului. Cu acest ultim pas vor avea puterea absoluta (legislativa, executiva, financiara, mediatica, economica si judecatoreasca) iar Romania va deveni un stat totalitar.

Cam asta vrea domnul securist Voiculescu si grupul sau politico – infractional.

Telefonul dat de Joe Bidden aseara poate fi interpretat ca o ingrijorare legitima pe care Traian Basescu sa o confirme sau nu, ori poate chiar despre confirmarea existentei acestui plan pe care oricine il poate intui macar. Probabil ca da, pentru ca Traian Basescu nu are prea multe mijloace sa se opuna, caz in care partenerii americani sunt extremi de ingrijorati. In acest mod cred ca trebuie interpretata si dorinta de a scoate romanii in strada, chiar daca scanteia este acciza la combustibil. E posibil.

Singura putere care acum poate salva Romania e justitia. Pornirea procedurii de anchetare si arestare a acestor indivizi sub invinuirea constituirii unui grup organizat si fapte de inalta tradare si scoaterea partidelor lor in afara legii conform art. 40 din Constitutie le va lua puterea si aparenta de legitimitate din spatele careia vor continua lovitura de stat parlamentara. In acest caz urmatorul mesaj al securistului Voiculescu sper ca va fi dat din inchisoare.

Altfel, cei mai multi dinre noi vom fi nevoiti sa emigram, cand inca se mai poate. Caci va cadea, mai mult ca sigur, o cortina rosie, dar de fier peste Romania.