Motto: "Dupa un esec, planurile cele mai bine chibzuite par absurde."

Victor Hugo

absurdistanIn Absurdistan, partidele au culoare dar si-au pierdut acel lucru pentru care electoratul merge la vot: doctrina politica. Ceea ce conteaza este ca eticheta sa fie perceputa convenabil de cetateanul-pelican din Absurdistan, cel care inghite tot ce i se spune la posturile principale ale mogulilor, Părerealitatea TV si Anatema 3 si sa voteze in consecinta.

Ultimele evenimente din Absurdistan au scos in fata, pe langa delirul si prostia sefului Partidului Rosu, doua personaje controversate: Crin si Orban. Primul, aflat intr-o luna de miere prelungita, 6 luni cu noua sa consoarta si 6 luni cu seful Partidului Rosu, s-a trezit pus de Mogulul cu Miros De Gaz, in functia de sef al Partidului Galben. Dupa o activitate eminamente anonima, cu un inalt simt al lipsei de performanta in viata politica, misiunea la care a fost inhamat l-a "aprins" cel mai mult, in momentul stralucirii proiectului "Neamtul Prim Ministru". Acum, chiar daca acest demers nu a existat legal, nu exista si nici nu va exista, – absurdistanezii exprimandu-se clar in aceasta privinta -, dragostea fata de Mogulul cu Miros de Gaz si devotamentul fata de seful Partidului Rosu, i-a intunecat mintile si se crede Prim-Ministru pe viata.

Locotenetul sau, unu' Organ, neimportant prin valoarea si caracterul sau, in permanenta atras de viciul alcoolului si acaparat de ura si de dorinta de afirmare cu orice pret, este o persoana "fara forma si fara fond". Cum asemanarile se atrag in politica, Crin a prins drag de acest om si i-a dat mana libera in lupta cu Dictatorul cu Chelie Portocalie. Dovada a gandirii sclipitoare a acestui Organ stau citate celebre ce se studiaza ca lectura obligatorie pentru admiterea la rezidentiatul in Psihiatrie la Salpetriere, precum: "pe Dictatorul cu Chelie Portocalie il voteaza doar tiganii, alcoolicii si prostituatele" sau, de la inaltimea gandirii sale absolute, dand un sfat femeilor din Partidul Galben ca "Nu trebuie sa faceti ca unele femei din Partidul Portocaliu si sa treceti prin patul nici unui sef daca vreti sa ajungeti in functii publice importante".

In acest moment, Absurdistanul are:

– un presedinte la final de mandat,

– un alt presedinte facut de Exitpolluri (niste sondaje absurdistaniene) si

– un presedinte ales dar nevalidat.

La nivel de prim-ministri, acest stat are:

– unul demis si repus pe jumatate, cat sa faca un buget,

– unul desemnat si nebagat in seama de Parlamentul din Absurdistan,

– unul propus de o coalitie televizata si care nu mai vrea premier,

– Premierul Crin, acelasi personaj de care v-am vorbit mai sus, prin autopropunere.

Adica trei presedinti democratici si patru premieri: Absurdistan, ce mai!

Cat despre locuitorii din Absurdistan, niste oameni absurzi: unii plecati in lume sa caute normalitatea dar vanati de Marele Vanator Rosu cu Oua de Cornu ca sa nu mai fie lasati sa voteze, altii vanzandu-si votul pe o galeata de plastic, doua gaini congelate si o sapca, dar cei mai multi, oameni cu bun simt si educatie, dar saraci, au ramas incremeniti cu telecomanda in mana, inghitind toata mascarada politica in care unul vrea presedinte in turul 14 si altul premier cu orice pret.

  Lada Dance – Net, ia ne budu  
   
  Found at bee mp3 search engine