Am platit impozitul forfetar si TVA-ul catre ANAF. Adica am platit ce mi-a cerut guvernul asta de cersetori si infractori penali (pleonasm, stiu, dar accentuez imaginea cu Pogea si Boc la colt de strada stand cu mana intinsa sa-mi ia banii din buzunar).

1. TVA -ul – care nu se mai deduce ca pana acum.

Schimbarea codului fiscal, in timpul anului fiscal, este o masura ilegala. Pentru un guvern care nu ne respecta si nu da doi bani pe ce spune legea, daca nu-i convine, e fix-pix: in nemernicia lor, intrebati daca vor da jos FORFETARUL, au spus, cu o aroganta cretinoida, ca "nu pot schimba codul fiscal acum". Adica au putut cand a fost de luat pomana, dar nu se poate cand au de dat. Iata ce deranjeaza:

 • scoaterea deductibilitatii cheltuielilor de transport, doar pentru firme: mai nou, dupa ce ca nu se deduc cheltuielile cu carburantii si reparatiile, daca ai bon fiscal de taxi FARA FACTURA, nu se deduce TVA-ul. Sa-mi spuna cine a primit factura de la taximetristi. Raspuns? Nimeni, pentru ca nu au facturier, pentru ca nu se cere! Iata mizeria lor de handicapati care nu stiu decat sa ia pomana si mita (vezi cazul Remes, carnatar si palincar, fost ministru) in timp ce ei si-au alocat 300 de litri de carburant lunar;
 • investitiile in parcul auto se pot face de catre firme, fara deducerea TVA. Adica vrei sa investesti, platesti tu TVA-ul. Cu alte cuvinte, incasezi TVA-ul dar nu-ti poti scadea TVA-ul platit.
 • Se ajunge astfel la o incarcare cu TVA a firmelor din care statul are de castigat fie prin incasari, fie prin reduceri la platile cu care este DATOR la firme.
 • plata cu intarziere a statului catre firme a TVA-ului incasat, fara penalitati, in timp ce el percepe taxe de penalitate pentru fiecare zi in care intarzii plata TVA-ului catre stat, conform O.G. nr. 61/2002, un act legislativ PSD-ist, de altfel.

2. IMPOZITUL FORFETAR – asa cum am mai spus este ilegal deoarece:

 • a fost introdus cu incalcarea legii care prevede interzicerea modificarii codului fiscal in timpul anului fiscal;
 • incalca principiul impozitarii prin taxarea si in cazul in care o firma nu este pe profit. Adica orice din zero este tot zero. La handicapati da cu … plus 500 euro;
 • se merge pe principiul "infractor presupus" in care sunt introdus ca si firma, desi nu exista nici cea mai mica dovada in acest sens. De ce acest principiu? Pentru ca judeca pe ceilalti dupa masura lor.

Asa cum se poate vedea aici, initiative de genul greva fiscala sunt in curs de desfasurare. Si incet, dar sigur, PERCEPTIA fata de acest guvern si indivizii care-l compun ESTE TOT MAI NEGATIVA.

Intr-o perioada in care populatia incepe sa plateasca factura crizei in timp ce baietii destepti n-au nicio grija, se poate face o presupunere a platilor care se fac cu banii mei? Iata cateva exercitii de imaginatie:

 • un afis electoral al lui Basescu la Dabuleni?
 • doua cuie pentru scena de la Constanta pentru Ziua marinei din 15 august?
 • 20 de secunde din concertul sustinut de Salam in campania lui Geoana?
 • 100 litri de motorina pentru unul din Touaregurile cumparate de Blaga la Consiliul local, sa zicem Vaslui?
 • ca dobanda la o banca, sa zicem BCR sau CEC de unde s-a imprumutat guvernul incompetent acum doua luni?
 • intra in suma pe care o platim ca penalitati in urma castigarii la CEDO a unui proces de retrocedare?
 • alocatia pentru 4 puradei al pirandei care tocmai a fost prinsa cum fura din geanta sotiei?

De ce nu? Se vor folosi pentru drumuri? Nu! Pentru spitale? Nu, pacientii platesc tot. La armata? Nu, ca le-au taiat sau amanat sporurile si salariile. La siguranta? Nu ca i-au trimis la cules de amenzi si se platesc de acolo

SA TRAITI BINE!