CE ESTE APA KANGEN?

Apa Kangen este produsa de un aparat de productie japoneza. Fiind usor de achizitionat, puteti sa instalati singuri aparatul Kangen in caminul dumneavoastra.

CE ESTE KANGEN?

Kangen foloseste o tehnologie japoneza revolutionara, transformand apa (acida, contaminata cu microorganisme si compusi chimici daunatori) de la robinet, intr-o apa sanatoasa cu efect antioxidant usor de absorbit si in apa alcalina.

CE ESTE APARATUL KANGEN?

Acesta este un dispozitiv ce transforma instantaneu apa de la robinet in mai multe tipuri de apa. Aceta nu adauga ceva in ea, doar inlatura din apa, in mod natural, substantele toxice pentru organism. Astfel, Apa Kangen rezultata are numeroase avantaje:

  • Ajuta organismul suferind de boli sa se autovindece in mod natural
  • Elimina cauza principala a celor mai multe boli, aciditatea din organism, printr-o apa alcalina
  • Incetineste procesul de imbatranire si ajuta mentinerea greutatii optime
  • Mareste gradul de imunitate al organismului
  • Sporeste absortia micronutrientilor si a fitonutrientilor din alimentele consumate
  • Patrunde in fiecare parte a organismului si acolo unde apa traditionala nu poate patrunde.

APA KANGEN MENTINE CORPUL SANATOS!

Pentru a-si pastra starea de sanatate, corpul nostru trebuie sa fie hidratat, 70% suntem apa, si sa-si mentina echilibrul aciditatii. Din nenumarati factori externi sau interni, corpul este uneori incapabil sa mentina acest echilibru si atunci apare acidoza.

Astfel, prin consumul regulat al apei KANGEN, se asigura atat hidratarea organismului cat si mentinerea echilibrului acid/baza in organism. Asta deoarece organismul este inzestrat in mod natural cu sisteme complexe pentru mentinerea acestui echilibru, el doar trebuind protejat si ajutat.

APA KANGEN DETOXIFICA INTESTINUL GROS! Prin consumul regulat de apa Kangen organismul uman se hidrateaza natural si se curata intestinul gros doar in cateva luni. Astfel, bolile datorate intestinului gros infectat pot fi vindecate. Lipsa de energie, obezitatea, greata si diferitele boli de piele pot fi ameliorate in mare masura prin curatarea intestinului gros, ceea ce se poate realiza cel mai bine consumand apa Kangen.

SPUNE CE APA BEI CA SA-TI SPUN CINE ESTI!

Kangen

Apa Kangen

Filtru Kangen