Bun omNavigand pe net, oricine poate gasi exprimari pe bloguri ce merg de la cele mai vulgare si pana la exprimari academice: pe unele le acceptam, de altele radem, insa sunt si bloguri pe care nu dorim sa ne mai intoarcem vreodata. La fel ca si proprietarii lor putem spune si noi: "Gusturile nu se discuta". Si fiecare avem dreptate.

 

Ca si atunci cand, impunandu-ne un fel de a fi, inghitim si trecem cu vederea, fara a pune pe blog tot ceea ce gandim: fie ca e despre mizerie, despre nepasare, despre ipocrizie sau fie numai despre o latura a noastra la care lucram tocmai atunci si de care vrem sa ne debarasam pentru a face loc alteia mai bune.

 

Citeam ca in fiecare din noi exista un mitocan, un gentilom, un hot, un om cinstit, un criminal, un preot … iar pe cel pe care il alegem in momentul acesta este cel care ne defineste. Mai mult, cu cat alegem mai mult un personaj, cu atat mai mult il hranim si el se va identifica cu personalitatea noastra.

 

Asadar articolul acesta este despre toate momentele in care am intalnit oameni care lasau loc acelor personaje pe care le urasc, dar si despre acele momente in care am lasat sa iasa la iveala acele fete de care nu sunt mandru. Sunt doar bucuros ca am trecut peste toate, le-am inghitit sau le-am dat la spate pentru ca, nu-i asa?, conteaza directia in care ne indreptam fiecare si ce lasam in urma noastra.

 

Sa fim mai buni in fiecare zi. Sau, cum spunea Mahatma Gandhi, parca, "Fii tu acea schimbare pe care o astepti."