De la lansarea acestui blog, am sustinut si sustin campaniile care doresc sa traga semnale de alarma sau doresc sa schimbe ceva:

Umbrela verde sutinuta de catre Tuborg,

Romane fii mai neamt promovat de easy.ro si Iulian Craciun,

Lasa pamantul sa respire, un demers Reinvent,

Verde pentru biciclete, proiect initiat de fratii Cristescu, etc.Verde pentru Biciclete

DE CE?

Pentru ca cei mai multi dintre noi se plang de ceva sau cineva: de lipsa de respect, de mizerie, de lipsa ordinii in orase, de atitudinea celor din jur, etc fara a face ceva concret. A te schimba pe tine pentru a fi model pentru cei din jur este calea corecta catre schimbare. A da sfaturi si a arata cu degetul este doar un mod de a gasi vinovati fara sa schimbam real nimic. Nici macar pe noi.

Sa pastram Romania curata!

Sustineti aceste campanii, neconditionat, pentru ca ele, dincolo de publicitatea binemeritata (cineva trebuie si rasplatit in vre-un fel), exista buneintentii si dorinta de mai bine.ROMANE, FII MAI NEAMT!

Jim Dornan, un foarte cunoscut dezvoltator de afaceri internationale spunea ca: "Ce este adus in atentie SE FACE, iar ceea ce este masurat CRESTE!" Barbati, stiu la ce va ganditi, dar aici nu este vorba de voi.

Ceea ce este aratat zilnic devine obisnuinta si realitate, iar ceea ce este masurat poate fi depasit, imbogatit, dezvoltat. Si, pentru ca tot vorbim de Jim Dornan,

DE CE NU?