Mai intai a fost un grup de prieteni care, la nunta a doi din ei, Kevin Heinz si Jill Peterson, s-au gandit sa faca ceva deosebit si au conceput, regizat, repetat si pus in practica, un dans pe melodia lui Chris Brown – Forever. Si au reusit cea mai spectaculoasa intrare in biserica a persoanelor care sunt in prim planul unei casatorii in SUA: mirele, mireasa, domnisoarele si cavalerii de onoare.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1-q-fsYQPZw

Nimic special, veti spune, dar daca revedeti miscarile si ascultati muzica veti intelege, cel putin asta am inteles eu, ca prietenia si dragostea sunt de nepretuit. Si ca mine au inteles si altii, deoarece un post de televiziune din SUA, NBC a aranjat reeditarea dansului pe care tinerii din St. Paul, Minnesota, l-au prestat pe o scena speciala. Desi unul din participanti are piciorul rupt, a fost ajutat si introdus in spectacol.

httpv://www.youtube.com/watch?v=eLvXpxJ0-m4

P.S. Ideea mi-a venit dupa ce am citit articolul de azi de pe blogul domnului I.T. Morar. Cum este preocupat mai mult de divortul de Cotidianul, puteti urmari acelasi dans si in varianta "Divort" 🙂