Motto: "Deseori, cele mai bine urzite planuri ale soarecilor si ale oamenilor o iau razna"

Robert Burns (1759 – 1796)

EXITPOLL CSOP – IRES:

Traian Basescu – 50,4%

Mircea Geoana – 49,6%

Am invins. Traian Basescu va fi presedintele Romaniei inca 5 ani.

capcanaNu ne-am pierdut libertatea!

Am trait momente de agonie si extaz, de uluire si credinta, de deznadejde si speranta. Alegerile ne-au divizat in portocalii si rosii, in prostanaci si chiori, am primit apelative din cele mai urate si care sa justifice alegerile la vot. Fara sa castigam nimic, vor spune altii. Dar fara sa ne pierdem libertatea, bunul cel mai de pret dar pe care o vindem pe un  credit in care sa aparem mai altfel decat putem, ca sa ne falim cu nu stiu ce masina nemteasca.

Nu ne mai putem intelege unii pe altii, o parte ingropand valorile parintilor si bunicilor in uitare si facand front comun cu fiii tortionarilor lor, nesuferind noi direct acea nedreptate, altii acuzand, in numele valorilor personale nedate uitarii.

Schimbarea domnilor, bucuria prostilor

Prostii vom fi noi cei care nu ne vom schimba si nu cei care se schimba. Si unii si altii vedem ca avem o problema: unii vanzandu-ne prea ieftin, altii lasand sa renasca o himera comunista ce am crezut-o ingropata sub umbrela UE si NATO, uitand de vecinul de la EST si de cartitele plantate in Romania.

Prostii vom fi noi cei care, stand acasa incremeniti cu telecomanda in mana, vom uita sa credem in noi, in cei din jur, si vom inghiti ca pelicanii tot ce vor altii, care nu dau doi bani pe noi. Nu dau ei pe un Geoana, pe un Crin, pe un Basescu. Si daca nu credeti, intrebati-va ce ati fi facut voi daca erati in pielea lui Basescu si erati acuzat pe nedrept de lovirea unui minor? Cum v-ati fi aparat?

Prostii vom fi noi daca nu facem un pas in lateral ca sa iesim din transeea pe care am facut-o de la slujba si pana acasa, uitand de cei dragi, sub scuza banilor necesari subzistentei si pastrarii statutului nostru. Pentru ca, indiferent cine ar iesi presedinte, nu va face nicio diferenta in viata noastra daca noi nu actionam.

Prostii vom fi noi daca nu ne folosim momentumul actual si nu vom sti ce sa facem cu atitudinea noastra sociala, daca nu ne vom face auziti de cei care incalca legile sub protectia imunitatii parlamentare sau a banului castigat facil. Ne vor trezi doar, in linistea ce se va asterne peste noi, ca sa ne ia casa, sa ne ia banii, sa ne puna cipul, iar apoi, ca in filmul "The Click" sa ne intrebam: "Unde am fost si cine ne-a furat cascavalul?"

UPDATE: In judetul Timis reprezentantii PDL au inceput numaratoarea paralela. Conform primelor rezultate facute publice de PDL Timis, actualul presedinte al Romaniei a obtinut 59,51% din voturile exprimate. Candidatul PSD, Mircea Geoana a obtinut in jurul a 40,49% din totalul voturilor exprimate.  sursa

 

  Opus – Life Is Life  
   
  Found at bee mp3 search engine