In 16 noiembrie romanii au castigat un razboi ce parea pierdut pentru ca se confruntau cu un sistem bine pus la punct, menit sa-i sugrume. Cine a facut parte din gasca lui Ponta? Parlamentul, Guvernul, Avocatul Poporului, CNA, INS, SIE, Politie, Jandarmerie, ambasadori, Antena 3, RTV, B1TV, Realitatea TV, Parchetul General, Biserica Ortodoxa Romana, Primarii PSD si traseistii OUG, PSD, UNPR, PC, PRM, PLR, PPDD si tradatori din PDL si PNL cel putin din judetele din Oltenia si Moldova, cu turism electoral mare, iar nu in ultimul rand, hrebenciucii, baronetul si toti grajdanii transpartinici angajati la stat. Alaturi de aceasta adunatura interlopa au existat bani cu nemiluita proveniti din surse dubioase, cei mai multi veniti direct sau indirect din bugetul tarii.

Fara a exagera cu nimic, cred cu tarie ca romanii si-au luat in turul II revansa pentru mineriadele cu care PSD a ingenunchiat tara: si-au recapatat demnitatea pierduta, si-au regasit motivatia pentru a protesta civic, au descoperit ca impreuna sunt o forta, au ales democratia si si-au reluat Piata Universitatii, confiscata de Antena 3 si dogarei.

Aflata intr-o zona geopolitica fierbinte, inconjurata de excese si derapaje democratice, in care se simt interesele straine, dar mai ales demonizata de multi occidentali, Romania a ales un minoritar sa ii reprezinte pentru cea mai importanta functie din stat. Acest minoritar, atat ca religie cat si ca etnie, va fi seful armatei, va fi seful CSAT, va reprezenta diplomatia romana si va avea toate prerogativele definite clar de constitutie, de la decernarea de medalii si pana la desemnarea procurorilor celor doua parchete importante.

Acest gest facut deliberat de romani, la care se adauga efortul diasporei de a contribui la aceasta victorie incredibila, va reda demnitatea pe care am pierdut-o de multe ori, din cauza clasei politice.

De astazi, dupa mult timp, pot spune si eu ca si altii ca sunt mandru ca ne-am regasit identitatea si demnitatea de romani!