Probabil ca intrebarea pe care o auzim cel mai des de la prietenii nostri este:  “De ce am nevoie de atat de mult timp pentru a obtine ce vreau sau de ce nu reusesc?”

In cartea “Cere si si ti se va da” de Ester si Jerry Hicks – autori ai cartii “Legea atractiei”, se spune ca:

“Nu e din cauza ca nu iti doresti suficient.

Nu e din cauza ca nu esti suficient de inteligent.

Nu e din cauza ca nu esti suficient de merituos.

Nu e din cauza ca soarta iti este potrivnica.

Nu e din cauza ca altcineva ti-a luat locul.

Motivul pentru care nu ai obtinut deja ce-ti doresti este pentru ca te-ai blocat la un nivel vibrational cu caracteristici puternic diferite de vibratia dorintei tale. Acesta este singurul motiv! Si un alt lucru important pe care trebuie sa-l intelegi acum, este ca daca te opresti si te gandesti putin sau, mai important, daca te opresti si analizezi ce simti, poti identifica dizarmonia care s-a creat in tine. Asadar acum, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa slabesti usor si treptat, incordarea gandurilor tale rezistente, care sunt singurii factori de respingere implicati. Sentimentul de izbavire crescanda va fi indicatorul eliberarii rezistentei, tot asa cum sentimentele de tensiune crescuta, manie, frustrare si altele, sunt indicatori ai cresterii rezistentei”

Tu esti o fiinta vibrationala…si tot ce experimentezi in mediul tau fizic este vibrational.

Este doar una din abilitatile tale, aceea de a traduce vibratiile…Cu alte cuvinte, prin intermediul ochilor, traduci vibratiile in imagini pe care le vezi. Prin intermediul urechilor, traduci vibratiile in sunetele pe care le auzi. Chiar si nasul, limba si varful degetelor tale traduc vibratiile in miros, gust si simt tactil; aceste simturi te ajuta sa intelegi lunea ta. Dar de departe, cel mai sofisticat interpret vibrational de care dispui sunt emotiile tale…care-ti ofera un minunat sistem de ghidare.

Fiecare gand vibreaza, fiecare gand emite un semnal si fiecare gand atrage un semnal pereche inapoi. Numim acest proces Legea Atractiei. Ce se aseamana, se aduna. Asadar ai putea privi puternica Lege a Atractiei precum un Manager Universal care percepe toate gandurile pereche adunate impreuna. Intelegi mai bine acest principiu atunci cand deschizi radioul si intentionat reglezi antena sa capteze un semnal de la o sursa de emisie radiofonica. Nu te astepti ca muzica emisa pe frecventa radio 101 FM sa fie receptionata de antena ta daca este reglata la 98,6 FM. Intelegi ca frecventele vibrationale radio trebuie sa se portiveasca…

Secretul de a atrage in viata ta ce-ti doresti este sa realizezi armonia vibrationala cu dorinta ta. Si cea mai usoara cale de a atinge armonia vibrationala este sa-ti imaginezi ca ai acel lucru. Dorinta ta pentru o conditie financiara mai buna nu se poate indeplini daca de cele mai multe ori esti invidios pe norocul vecinilor tai, intrucat vibratia dorintei tale si vibratia sentimentului tau de gelozie sunt mult prea diferite….Nici un lucru nu se poate intampla in viata ta , fara ca tu sa nu-l fi invitat prin intermediul gandurilor tale.”

Iata cateva fraze care m-au facut sa reflectez mai mult la tot ce mi s-a intamplat. Ma refer aici la atitudinea de rezistenta pe care am avut-o.

Comentariu scris de Doina la 11.11.2008.