MOTTO: "Nu esti invins decat daca nu accepti lupta"

Mircea Eliade

 

Cum va castiga? Simplu. O sa radeti, dar exista o varianta simpla, perfect posibila si corecta de a se intampla.

 

Esecurile masinii de vot a PSD

Daca va uitati in urma la alegerile prezidentiale, masina de vot a PSD a dat gres de 2 ori, in 1996 si 2004, plus un semiesec la turul I din 2009. Aceasta masinarie de partid, dincolo de fraude care nu pot fi foarte mari, desi nu cred ca Basescu a primit numai 32% din voturi, functioneaza prin manipulare, iar principalii factori sunt primarii PSD. La care se vor alatura si cei de la PNL, dupa spusele lui Crin Antonescu.

Ca sa exemplific, va pot spune ca nu mica mi-a fost mirarea cand, intreband un prieten cu cine a votat la Turul I, sa-mi spuna ca l-a votat pe Geoana deoarece a venit primarul pe la ei si le-a spus ca, daca nu aduna suficiente voturi pentru candidatul PSD, programul de canalizare a comunei nu va mai primi fonduri si se va opri: adica drumuri care arata acum ca niste transee, lucrari de racordare facute de fiecare in casa care nu-si mai au rostul, iar pretul caselor nu va mai creste asa cum sperau. Si nimeni nu vrea asta, asa ca au votat cu Geoana.

In ciuda acestor evidente manipulari, masina de vot a dat gres atunci cand, in numele unei cauze asumate, copii si-au rugat parintii si rudele sa nu voteze fie cu Iliescu in 1996, fie cu Adrian Nastase in 2004. Si a functionat.

DECI, O CAUZA ASUMATA SI RELATIILE UMANE AU DISTRUS MASINA DE VOT.

 

 

Drumul spre succesCum va castiga Basescu

 

EVIDENTE:

1. In mod normal, numarul de votanti la Turul I a fost mai mare decat numarul de votanti ce vor merge la turul II. Asta pentru ca multi din cei care au votat cu alt candidat decat cei doi care se intrec la turul 2 vor sta acasa sau nu mai au miza referendumului care i-a scos din casa pe 22 noiembrie.

2. Basescu a avut 32% din numarul de votanti, ceea ce inseamna ca, daca isi pastreaza numarul de votanti, 32% din T1 va fi mai mare decat la T2. Suna complicat? Pai e simplu: 32% din 100 inseamna 32. Daca la T2 vor merge doar 70, cei 32 reprezinta 45,71%, nu 32%.

3. Legea atractiei presupune 4 actiuni: sa ceri, sa te pozitionezi corect, sa nu renunti si sa primesti. Voi reveni la acest aspect important.

 

 

ACUM IATA PLANUL:

In primul rand, cei care au votat cu Traian Basescu trebuie sa mearga la vot, iar pentru asta Presedintele ar trebui sa-si fixeze foarte bine electoratul castigat.

In al doilea rand, fiecare din noi poate fi o parte din masina de vot a lui Basescu: cereti unei singure persoane care nu a votat in turul I sau a votat cu alt candidat, sa voteze cu Basescu. Atentie! Cereti, nu impuneti, nu fortati, doar cereti. Apoi pozitionati-va corect, ca si cum va asteptati ca persoana sa mearga la vot si sa voteze in consecinta. Nu renuntati si, in ziua votului, faceti ceva pentru persoana respectiva: o puteti duce cu masina sau altceva asemanator.

Ca sa fiu mai explicit, iata cum am cerut eu parintilor mei sa voteze cu Emil Constantinescu in 1996 (desi imi pare rau acum, am facut-o). Intai le-am cerut sa voteze cu Emil. Cu tapul ala, zicea mama. Niciodata! Apoi am explicat de ce nu cu Iliescu: ce a facut la mineriade, cum l-a dat jos pe Petre Roman, cum cred eu ca a preluat puterea in 1989, am dat exemplul celorlalte tari din jur care renuntasera la comunism, etc. Nu am renuntat sa cer: la fiecare intalnire am adus in discutie subiectul, pana am obtinut confirmarea. In ziua votului i-am dus cu masina la sectia de vot. Apoi am primit si confirmarea ca au votat in consecinta.

Toti avem parinti care nu au fost la vot, avem prieteni, avem cunostinte. Cere si ti se va da.

 

 

DE CE SE VA INTAMPLA:

1. Pentru ca exista o cauza pe care Basescu a pasat-o populatiei: reforma statului si a politicienilor (care acum se aduna si se coalizeaza impotriva, nu a lui Traian Basescu, ci impotriva acelei schimbari necesara pentru Romania si toxica pentru ei). Si cum Basescu este un tip inteligent va sti sa mearga pe ea si sa o scoata in evidenta, astfel incat fiecare sa o impartaseasca.

2. Foarte multi din cei care au fost la vot si au votat Basescu o vor face si in turul 2, fie ca raspuns la campania murdara anti-Basescu, fie din convingere. Aici este si locul unde staful de campanie trebuie sa-i spuna lui Basescu ca trebuie actionat activ: fixarea electoratului sau.

3. Exista timp suficient pana la turul 2 in care fiecare din noi sa cerem unei cunostinte sa voteze cu Basescu.

4. Matematica ajuta pe cei care stiu ce vor: daca veti reusi, dublarea numarului de votanti Pro Basescu va schimba procentele finale. Adica daca initial au fost 32 de votanti din 100, acum vor fi 64 din 132 (cei 32 adusi de dvs. care se adauga la cei 100 initiali), minus votantii altor candidati care nu mai merg la vot, initial 30 in exemplul de la inceputul articolului.

Deci 64 de votanti din 102 rezulta 64 x 100 / 102 = 62,74%. VICTORIE!

5. Si nu in ultimul rand pentru ca suntem un popor inteligent. Chiar daca ei nu ne vor asa. Iar voturile sunt ale dvs. nu ale lor, asa cum vor ei sa credeti.

 

Q.E.D. Asadar: MERGETI LA VOT, CERETI-I UNEI CUNOSTINTE CARE NU A FOST LA T1 SA VOTEZE CU BASESCU SI CREDETI IN REUSITA.

 

 

Recompensa va fi pe masura: cel putin asa zice Rodica Culcer.

 

 

  Right Said Fred – Stand Up  
   
  Found at bee mp3 search engine