Ca sa vedem cat de penibila a ajuns aceasta alianta "fraudata" prin propria fraudare si cat de inteligenti sunt romanii, Academia Catavencu va propune un exercitiu pe care sa-l faceti acasa:

Recuzita: orice va este la indemana, chiar si fara. Se recomanda doua-trei papusi de recuzita, o bucata de Crin, o bucata Mihaela (sau Mihai, dupa preferinte). Puteti sa folositi o casca de protectie ca in reclama de la Cosmote, ca sa nu dati cu capul de tavan sau de obiectele de deasupra capului.

Masuri de siguranta: verificati ca aveti loc sa intindeti mainile in plan vertical si ca puteti sari de 3-4 ori fara riscul de a va lovi sau a cadea (nu se recomanda sa sariti daca sunteti la inaltime, in pat, pe marginea prapastiei sau din pozitia "in genunchi").

Stare sufleteasca: bucurie, entuziasm. Daca nu exista, incercati un exercitiu de imaginatie, amintindu-va fie cum v-ati batut seful ultima oara (la table), soacra sau covorul, fie amintindu-va ce ati simtit cand ati castigat ultima oara la Wimbledon.

Text: la alegere, dar in mare, nu uitati: "noaptea democratiei romanesti", "multumesc Crin", "Mihaela, dragostea mea", "am avut si emotii, trebuie sa o spun" si "este victoria lui Crin in aceeasi masura CU este victoria mea".

Atentie! Sa nu va fastaciti si sa spuneti "Crin, dragostea mea!" Nu mai este valabil. Crin vrea sa fie Premier la Dictator.

Mai multe indicatii (fara a imita) gasiti aici. Succes!

 

httpv://youtu.be/xZ25vHphLS4