Acest blog a fost conceput si realizat, initial, ca o platforma asociata si integrata site-ului imondo.ro in scopul:

– comunicarii cu clientii agentiei imobiliare;

– prezentarii produselor si serviciilor iMONDO;

– comunicarii cu partenerii PFA si realizarea instrumentelor care sa duca la o pregatire mai buna a acestora;

– informarea in timp oportun despre miscarile din piata imobiliara;

– un mijloc de comunicare si PR.

Intre timp, focalizarea informatiilor pe cateva domenii (gen programul „Prima casa” sau „certificatul energetic”) a dus la migrarea acestor pagini inapoi pe site-ul de imobiliare si, in locul lor au rasarit paginile de carte recomandata, pagina de prezentare a alternativelor de constructie case active gen Resident Construct sau Schwoerer Haus si K+E, precum si informatii din domeniul constructiilor.

Dar cel mai mult am realizat, periodic, articole prin care am dorit sa comunicam punctele noastre de vedere si incercarile pe care le facem pentru maturizarea pietei imobiliare si cresterea nivelului de intelegere a intereselor care stau in spatele actiunilor factorilor de decizie. Deocamdata in nume personal.

Astept colaborarea si participarea si celorlalti parteneri iMONDO cu articole, doar ca nivelul de sensibilitate este inca ridicat si apare o retinere justificata in fata eventualelor critici globaliste. Pentru ca exista inca persoane care judeca dupa logica „Daca x a inselat si x este agent imobiliar, inseamna ca toti agentii imobiliari sunt predispusi la inselatorie„.

Blogul iMONDO foloseste imagini de pe site-ul stock.xchang supuse folosirii gratuite sau din alte surse cu indicarea lor si link de legatura.

Impresiile politice si analizele pe aceasta tema apartin strict proprietarilor acestui blog si nu influenteaza sau se amesteca in vreun fel cu activitatea iMONDO imobiliare. Oferirea de servicii de specialitate nu are si nici nu va avea in viitor legatura cu orientarea politica, sexuala, religioasa, apartenenta la o etnie sau grup legal constituit in Romania. Asa consideram ca este normal, matur si responsabil. Pentru cei care nu ne pot accepta opiniile si nu pot apela la serviciile noastre din aceste considerente, intelegem si ne asumam riscul.

Cineva trebuie sa se implice civic, iar noi am inteles acest imperativ.

Multumim!