Ultimul articol l-am scris de Ziua Nationala, dimineata. O zi in care nu am putut sa nu constat cum un partid politic (UDMR) si cateva televiziuni (aceleasi A3 si iRTv) au purtat doliu si au jelit toata ziua, dar asta-i alta treaba: sa le stea ciolanul in gat.

 

Asadar 10 zile trecute cu folos si iata de ce:

 

– am modificat, adaugat, schimbat sau retusat unele componente ale template-ului site-ului iMONDO pentru a realiza o interfata mai prietenoasa, fara asperitati, fara elemente care sa iasa din context, pentru a fi mai usor de folosit si de citit;

 

facelift

 

– acelasi lucru s-a intamplat si cu site-ul infodivers, primind si el cateva ore bune de munca pentru a realiza schimbari ce-l pot face mai prietenos cu utilizatorii de orice varsta. S-a ales astfel un colorit viu, fara a fi strident, o aerisire a impartirii pe pagina si renuntarea la cateva elemente care erau integrate in componenta AdsManager dar pe care am preferat sa le scoatem. Vor urma in mod sigur finalizarea imaginii ce reprezinta logoul InfoDivers si o sectiune speciala RSS pentru abonarea la noutati;

 

argus

– insa cel mai important pas pe care iMONDO si InfoDivers l-au facut acum este integrarea in sistemul de gestiune imobiliara Argus, program pus la dispozitie de firma REO.ro din Bucuresti. Astfel, prin lucrul cu un singur site (imondo.ro) se preiau automat informatiile si se incarca atat in programul Argus cu care lucreaza majoritatea agentiilor imobiliare din tara, iar mai apoi din acesta ajunge si pe alte 18 site-uri, unele in mod gratuit, altele contra-cost. Acest aspect este important pentru potentialii colaboratori sau parteneri care vor sa aiba in site-ul imondo un instrument de lucru care sa le ofere publivizibilitate imobiliara cu un efort mic de timp si financiar.

 

Despre avantajele acestui sistem voi vorbi mai pe larg, alta data.

 

– nu in ultimul rand, au continuat eforturile de a gasi finantare pentru un proiect de locuinte de nisa care asigura un produs de cea mai buna calitate cumparatorului final, la preturi imbatabile si pe timp de criza. Acest efort m-a adus in situatia de a cunoaste o doamna remarcabila care este din Timisoara si pe care am intalnit-o la Theophyle pe blog. Ce mica este lumea, nu? Multumesc Theophyle!

 

Si lucrurile nu se vor opri aici pentru ca sunt convins ca iMONDO devine incet, dar sigur, un lider de nisa pe piata imobiliara din Timisoara si nu numai. O arata statisticele realizate de site-urile de profil (trafic.ro si histats.com) dar si numeroasele cautari ce contin termenul "imondo", ceea ce arata o crestere a reprezentativitatii acestui nume in piata si in perceptia oamenilor:

 

grafic