garantat de proprietarAi fost interesat de o oferta imobiliara a unei agentii, ai sunat pentru a vedea oferta si ti s-a spus ca nu mai este valabila, dar ca ti se ofera altceva similar in aceleasi conditii?

Daca ai acceptat sa vezi acea oferta, diferita de ceea ce sperai initial, ai constatat ca ai fost inselat?

Inseamna ca ai fost victima unui procedeu numit Phishing imobiliar.

Ce inseamna phishing imobiliar?

(A acosta pe cineva; a agăţa. – Din pescuit (după pescar) – DEX). Actiunea unei agentii imobiliare prin care se afiseaza oferte inexistente sau copiate din ziare si/sau site-uri de anunturi imobiliare, fara a fi verificate, cu scopul de a atrage clienti. Ulterior, acestora li se serveste o „poveste” ca justificare a nevalabilitatii ofertei imobiliare si sunt indemnati sa viziteze sau sa cumpere altceva, la alte preturi sau in alte conditii.

Ce inseamna „Garantat de proprietar”?garantie imondo

Incepand de astazi, toate ofertele agentiei iMONDO beneficiaza de girul garantiei, ceea ce inseamna ca:

1. Oferta de pe site-ul agentiei a fost verificata si ca imaginile, datele* si valabilitatea imobilului este reala;

2. Ca imaginile, datele* si valabilitatea imobilului sunt exprimate printr-un anunt sau e-mail verificat de catre noi, trimis de catre proprietar catre agentia iMONDO Imobiliare Timisoara;

3. Proprietarul garanteaza ca, in cazul vanzarii imobilului, va anunta agentia iMONDO Imobiliare Timisoara si/sau ca agentia va verifica, periodic, valabilitatea anuntului.

Cu ce va ajuta aceasta garantie?

1. Sunteti siguri ca agentia iMONDO Imobiliare Timisoara nu practica metode incorecte pe piata imobiliara, de tip phishing imobiliar;

2. Ca oferta pentru care sunteti interesat este valabila si nu sunati degeaba. Mai mult, in dreptul fiecarei oferte am introdus un formular tip e-mail de contact pentru a nu cheltui bani pentru apelurile telefonice.

3. Eliminati vizitele nedorite, timp si bani cheltuiti pentru a vedea oferte inexistente;

4. In cazul in care, din motive independente de noi, constatati ca datele* sau valabilitatea ofertei nu este adevarata, beneficiati GRATUIT din partea agentiei de o baza de date imprimata, cu ofertele valabile pe piata in luna in care cereti acest lucru, din zona in care era amplasat imobilul pentru care v-ati interesat sau de o reducere de comision de 30%, in cazul in care constatati ca nu exista rea intentie si doriti sa beneficiati de serviciile noastre in continuare.

* – cu exceptia pretului care poate fi negociat si/sau modificat unilateral de catre proprietar

Nota: de reamintit ca, de la infiintare, iMONDO Imobiliare Timisoara reprezinta doar una din parti, de regula, cumparatorul sau partea care inchiriaza, cu exceptia cazurilor de exclusivitate incheiate cu proprietarul, in care se reprezinta numai vanzatorul sau cel care ofera chiria.