Sa fii ministru al muncii si sa nu intelegi de ce protesteaza sindicatele cand impui suprataxe angajatorilor, crescand astfel somajul.

Sa fii ministrul analfabet al invatamantului si sa afirmi ca statul este neputincios in fata fabricilor de doctorate, unde chiar tu ti-ai facut masteratul.

Sa fii ministrul sanatatii si sa spui ca ai rezolvat problema din sistem dand afara cativa sefi de DJSP cand copiii mor pe capete pentru ca un sfert de milion de copii nu sunt vaccinati, una din cauze fiind lipsa vaccinului.

Sa fii ministru al transportului, un tren sa-si piarda vagoanele pe camp, in mers, un altul sa ia foc, tot in mers, sa ti se taie bugetul pentru autostrazi de partid si tu sa stai ca boul si sa iti iei leafa in continuare.

Sa fii ministrul energiei si sa nu te preocupe ca cea mai profitabila firma cu capital ds stat, Hidroelectrica e in prag de faliment, ca am inceput sa importam gaze de la rusi cu de 3 ori mai mult decat acum cativa ani, dar sa fii preocupat de trecerea unei alte firme, ELCEN, de la stat la Primaria Bucuresti pentru a sterge niste datorii pe care tot cetateanul le va plati.

Sa fii ministru al finantelor si sa anunti la 27 iulie ca in 4 zile intra in vigoare noi taxe si reguli de impozitare, neintelegand de ce nu ai bani la buget cand firmele mari ocolesc Romania.

Sa fii ministru al apararii si sa uiti sa inviti Comandantul Suprem al Armatei Romane la mitingul Zilei Aviatiei, dand vina, cum altfel?, pe comunicare.

Sa fii ministrul agriculturii si sa declari ca „Putem spune raspicat, fara sa gresim, ca produsele alimentare din Romania sunt la fel ca cele din Occident, dar total diferite de acestea din urma.

Sa fii ministrul dezvoltarii si sa sustii ca realizarea unui stadion de 12 mil. euro e important a se realiza in Alexandria, orasul emblema al celui mai subdezvoltat judet al Romaniei, cu nicio echipa in primele doua divizii de fotbal, cand oamenii de aici au nevoie de utilitati mai mult decat de circ.

Sa fii premier si sa spui ca tu esti seful, sa dai o HG pe care o semneaza doar secretarii de stat in timp ce ministrul nesemnatar te contrazice public pentru ca asa vrea Dragnea.

Asta inseamna cel mai competent, romanesc, mandru, onest, destept si binefacator guvern pe care il pot da tarii niste penali ordinari.