Dragnea si trupa sa de nomenclaturisti sufera de cel putin doua lucruri evidente pentru cine nu traieste in fiecare zi in Duminica Orbului: sunt incompetenti si sunt de rea credinta.

Ca sa mascheze cele doua handicapuri, Dragnea si trupa sa folosesc doua lucruri:

– pentru reaua credinta – minciuna si propaganda mincinoasa care ii zugraveste ca pe niste oameni buni, empatici, din popor, preocupati de binele tarii

– pentru incompetenta – se folosesc de Programul de guvernare care sa le dea, in ochii acelorasi bizoni, senzatia ca in fundamentele acestuia stau calcule, specialisti si finalitati corecte, dar aflate dincolo de puterea de intelegere a plebei.

Realitatea este evident alta. Deoarece:

– in spatele gardului vopsit de propaganda sta leopardul care este dispus sa isi dea tara care l-a confirmat ca infractor in judecata la CEDO si care este dispus sa isi arunce tara intr-o criza economica majora doar ca sa se dea o ordonanta de urgenta care sa il scape de Beciul Domnesc.

– programul de guvernare este un esec social, politic si economic si care, pana acum, a ratat toate tintele propuse. Nu insist, cititi raportul scris de Florin Citu, facut public ieri.

Caz in care, daca i-am lua lui Dragnea propaganda si i-am da la o parte Programul de guvernare, ce ar mai ramane? Doar reaua credinta si incompetenta crasa.

Imparatul este gol, tovarasi!