Motto: " Ideile sunt materia prima a progresului."

Bertie Charles Forbes

InfoDivers logoExista momente in care trebuie sa actionezi in baza unui plan de afaceri si momente in care se nasc planurile de afaceri dupa care, mai tarziu sa actionezi. Criza este un moment in care se nasc sau se dezvolta multe idei de afaceri.

Asa se face ca, pe langa conceptele IWebS si e-proiect despre care voi vorbi altadata, am pus in practica o idee, InfoDivers, care s-a nascut acum cativa ani cand, cautand o locuinta de cumparat, am intalnit o bariera intre vanzatori si cumparatori. Prin extinctie, aceasta bariera exista si in alte domenii, in afara celui imobiliar.

Iar daca in privinta anunturilor imobiliare s-a mai facut ceva, in celelalte domenii, in ciuda aparentelor, lucrurile sunt abia la inceput: majoritatea site-urilor de anunturi cer bani si sfarsesc prin a da faliment sau a abandona proiectele pe internet.

Asa a aparut conceptul InfoDivers, care este o sinergie, o imbinare intre doua concepte: unul de anunturi si altul de baze de date.

Unicitatea InfoDivers este urmatoarea:

– majoritatea nu doreste sa plateasca doar ca sa adauge un anunt. Deci vrem anunturi gratuite;

– dorim ca anunturile sa fie cat mai vizibile. De aceea am facut rubrici specifice pentru fiecare categorie si exista subcategorii usor de accesat de pe prima pagina;

viitorul apartine internetului pentru ca nu are limite. Astfel, anuntul are mai multe sanse sa fie gasit;

– pentru cei care au timp si stau sa caute, am introdus un motor de cautare extinsa, pe categorii si subcategorii (majoritatea au doar un modul pe judete);

– e inutil si o cheltuiala nejustificata sa cumperi un intreg ziar de anunturi cand doresti doar rubrica de inchirieri. De aceea ai nevoie doar de o baza de date si nu de un ziar: salvezi planeta si-ti reduci timpul de cautare.

Cum functioneaza InfoDivers?

In prima faza am deschis componenta de anunturi. Cu un cont gratuit poti adauga anunturi nelimitate, din toate domeniile. In momentul cand numarul de anunturi este suficient de mare, vom deschide si componenta de baze de date:

– trimiti un email cu datele care te intereseaza;

– primesti un email de la noi cu numarul la care trimiti SMS, codul si valoarea acestuia;

– dupa primirea SMS-ului trimitem la adresa de email baza de date in format CSV sau Excel.

Astfel, ai o baza de date InfoDivers pe care sa o folosesti asa cum doresti. Cu pretul unui SMS.