Motto: "Comunismul este denaturarea unui vis de justitie".

Adlai E. Stevenson

 

Bjoza OctavPoliticienii romani nu sunt decat urmasii comunistilor de ieri si nu au niciun interes sa recunoasca crimele comunismului. I-am spus unuia care insista ca trebuie sa-i acord un respect sporit pentru ca e ditamai demnitarul: "La voi sunt demnitatile, dar la noi e demnitatea. Sa stiti ca nu e acelasi lucru". Nici pe dl Ticu Dumitrescu nu-l cautau pentru postura lui de luptator anticomunist ci mai mult pentru functiile publice detinute sperand sa obtina diverse avantaje.

 

In ceea ce priveste condamnarea comunismului pot spune ca a fost un gest extraordinar, asteptat de muult timp, dar el ramane doar o tinichea goala care suna frumos.

 

Sa va povestesc cum a decurs sedinta de atunci din Parlament pe langa toate magariile facute de Vadim Tudor si ceilalti. Noi ne asteptam sa fim pusi cu totii intr-o loja centrala, presedintele Basescu sau cel al camerei sa spuna cateva vorbe aratand spre noi, sa fim intampinati cu dragoste…Era in sfarsit momentul in care simteam dragostea celor din jur dupa atatia ani de "banditism". Dar asa au stat lucrurile? Da de unde… Nu ne-a asteptat nimeni, nu ne-a bagat nimeni in seama, nu aveam locuri rezervate ci fiecare s-a asezat pe unde a putut. Nu mai vorbesc de restul. Tara asta sufera de prea multe vorbe si de prea putine fapte.

 

Citeste articolul cu interviul luat domnului Bjoza Octav, presedinte AFDPR pe HotNews.ro

 

 

  Colind-Radu Gyr  
   
  Found at bee mp3 search engine