Motto: „Transparenta este, de fapt, un alt cuvant pentru adevar.”

Neale Donald Walsch

Atunci cand am deschis agentia imobiliara iMONDO am facut-o cu scopul de a face o diferenta pe piata imobiliara din Timisoara si nu numai. Iar pentru asta, am fost deschis la a face publicitate nu numai ofertelor imobiliare clasice (terenuri, rezidential, spatii industriale, etc) ci si altor produse care sunt colaterale: afaceri la cheie, iar mai nou, pentru ca piata o impune si exista solicitari, licitatiile si executarile silite.

Dupa o colaborare foarte buna cu una din bancile care au sucursale in Timisoara si la care s-au adjudecat, cu ajutorul nostru, un apartament cu 2 camere si o vila langa Timisoara, am fost interesat de subiect si, pe baza informatiei adunate, am creat o pagina denumita „Licitatii si executari silite Timisoara„.

licitatiiPagina am structurat-o pe trei capitole: lista executorilor judecatoresti din vestul tarii (Arad, Caras – Severin, Hunedoara si Timis), in partea a doua am trecut cateva sfaturi privind participarea la licitatii si, partea a treia, am impartit-o in alte trei categorii: licitatii la sediul bancilor, licitatii organizate de agentii de stat si licitatii ale firmelor de insolventa si a uniunilor si asociatiilor particulare.

Pentru cei interesati poate fi o sursa buna de profit in sensul pe care il descrie Robert Kiyosaki in cartile sale. Deasemenea astept sugestii deoarece pagina este in schimbare si suporta adjustari in functie de opiniile dvs.

Mai multe gasiti si pe pagina agentiei iMONDO cu „Licitatii si executari silite Timisoara„.