Motto: "Pentru a depasi si a distruge platosa manipularii e necesar sa ai curaj si inteligenta, lucruri accesibile tuturor oamenilor."

Vladimir Gozman

Gardianul si Realitatea Tv se afla in posesia avizului Institutului National de Expertize Criminalistice, care demonstreaza ca filmul cu palma data de Basescu la mitingul de la Ploiesti este un trucaj ordinar.

httpv://www.youtube.com/watch?v=br-bviIayqQ

Mai mult, Siegfried Woratsch, expert RTL, s-a pronuntat despre falsitatea filmului la Realitatea TV in direct.

Astazi I-Realitatea TV a continuat seria emisunilor patetice despre filmul in care apare domnul presedinte Traian Basescu si acel baiat. Atat i-a dus capul incat l-au sunat in direct pe Siegfried Woratsch de la RTL, expert international in montaje video. Acesta fusese contactat de Realitatea in urma cu 2 zile, trimitandu-i si filmul in cauza pentru a-l analiza.

Specialistul nostru a descoperit ca framurile 46 pana la 52 au fost refacute  cu airbrusch si copy-paste a unor elemente care compun imaginea. sursa

Aceste informatii se adauga demonstratiilor care au fost facute de specialisti sau amatori si care pot fi urmarite aici si aici.

Gardianul,  Realitatea TV  şi Antena3 vor fi puse la index, in cazul in care nu vor fi inchise, in mass media internationala. "Televiziunile care "au scos" acest film precum si publicatiile care l-au promovat, vor fi amintite ca rusini ale zonei media din Tarile fostului bloc sovietic. Dezbaterea va cere acordarea unui cartonas rosu pentru manipularea informatiei unor televiziuni romanesti, suspectate in ultimile luni, de actiuni de santaj si manipulare si excluderea acestora din asociatiile europene"afirmă Mircea Bozan, fost detinut politic stabilit in Germania. Mai multe pe blogul lui Dan Badea.

Insa cea mai mare mizerie este parafarea VICTORIEI COMUNISMULUI ASUPRA LIBERALISMULUI SI NATIONALISM – TARANISMULUI prin pactul de maine de la Timisoara intre trei papusari: Geoana, Antonescu si Ciuhandu.