Azi, printre altele am reusit sa rezolv o problema de design care-mi statea pe cap: reglarea inaltimii minime a celor trei coloane asimetrice de pe site, cu ajutorul CSS-ului. Am reusit un compromis prin care sa arate bine pentru Firefox, Opera, Safari insa de nici o culoare pentru Internet Explorer. Am citit pe site-uri si se pare ca IE nu raspunde la comanda „min-height”. L-am rugat pe Mihai sa ma ajute (de fapt am vorbit cu fratele lui, Marius)  insa e prea bucuros ca si-a luat masina de la service, asa ca a uitat. Inteleg.

Oricum, dintre toti proprietarii de afaceri imi sunt cei mai simpatici: sunt tineri, necasatoriti si nelinistiti, foarte buni in ce fac, stiu sa ceara sau sa vanda si stiu lucruri pe care nu multi le cunosc. Si aici doream sa ajung. La faptul ca varsta nu este un criteriu de selectie a credibilitatii si caracterului. De ce?

Ieri am primit o cerere de toata jena de la un patron de agentie imobiliara. M-a sunat sa-l ajut, deoarece n-are cum sa-si scoata nu stiu ce bani din gestiune daca nu are nu stiu ce chitanta si sa-i dau eu una pe firma mea in contul unor presupuse datorii …  Dupa aproape un an de lipsa de comunicare. Nu-i asa ca e o mare nesimtire?

Vorba cu „pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti” este valabila. Prietenii stiu de ce. In rest, nimicuri zilnice.

Respect,

Andrei!