Noua Republica, buletin informativ, 29 Septembrie, 2011

Stimati sustinatori ai proiectului Noua Republica,

Va multumim pentru interesul acordat acestui proiect. Diversitatea semnaturilor dumneavoastra ne emotioneaza si ne obliga in acelasi timp. stim ca exista o mare asteptare in rindul oamenilor de cea mai buna calitate. Credem ca timpul comentariilor pe internet trebuie sa lase loc actiunii nemijlocite. Obiectivul: descoperirea oamenilor de buna credinta care, prin decenta si discretie, au refuzat asocierea cu proiecte politice compromitatoare.

Valorile noastre va sunt cunoscute. Este nevoie de oameni, de organizare si de institutii (formale si informale), pentru ca dreapta sa poata cunoaste un reviriment in 2012.

In cateva saptamani, se va produce formalizarea bancar-juridica a acestui proiect. Pana atunci, sustinatorii din Bucuresti vor primi detalii cu privire la prima intalnire Noua Republica: locul, tema dezbaterii si obiectivele cuantificabile.

Desigur, toti sustinatorii Noii Republici, din tara ori din diaspora, vor fi informati cu privire la concluziile si tintele stabilite dupa fiecare dintre aceste &intalniri. Vom utiliza mediul oferit de site-ul nouarepublica.ro pentru a aduce laolalta, in grupuri coagulate local, pe aceia care isi pot asuma initiative organizatorice. Vom alcatui o baza de date pentru a pune in legatura oameni care, poate, nu se cunosc, dar locuiesc in acelasi oras si impartasesc aceleasi idealuri.

Miza noastra: descoperirea de lideri si voci credibile, neglijate de actualele structuri de partid. Exista sustinatori pretiosi care vor ramane mereu in linia doi a luptei. Avem nevoie si de comunicatori experimentati si de oameni cu expertiza valida. in acest proces ne propunem sa depasim orice forma de sectarism sau repliere in suspiciune.

Deocamdata, site-ul www.mihailneamtu.ro ofera cateva detalii despre miza acestei noi platforme.

intalnirile din afara Bucurestiului vor depinde si de sustinerea financiara pe care acest proiect va reusi s-o obtina pe parcursul lunilor urmatoare.

Va multumim pentru incredere si pentru sprijinul acordat.

Mihail Neamtu
Fondator, NOUA REPUBLICA.

Acest buletin informativ a fost distribuit tuturor celor care au trimis adeziunea "Politeia pentru NOUA REPUBLICA."

Nota: In cazul in care nu ati primit pe email acest buletin informativ (va rog sa verificati si in SPAM sau Junk) puteti sa completati din nou formularul de adeziune cu adresa valida de email, iar la mesaj scrieti: "REINSCRIERE". Multumesc pentru intelegere.