Borski

Polonezii: arbitrul principal Marcin Borski, arbitrii asistenti Rafal Rostkowski si Pawel Sokolnicki, arbitrul de rezerva Daniel Stefanski si arbitrii asistenti aditionali Marcin Szulc si Dawid Piasecki sunt personajele urate ale unui meci frumos, in care actorii trebuiau sa fie jucatorii.

 

Plus Pantelis Kapetanos, un grec frustrat ca nu mai pleaca din Ghencea care, inconstient, a aplicat un cot in gura unui adversar si si-a lasat echipa in 10.

 

Italienii au castigat, nemeritat, un punct in Ghencea, furand Stelei locul doi provizoriu in grupa, dupa egalul dintre Liverpool si Utrecht.

 

Pacat!

 

Bineinteles ca trebuia sa existe un prostovan* care sa se puna deasupra si sa dea lectii. Un tonomat, un tolotonomat, un tolomac, ce mai! Tolo, esti penibil, un frustrat dinamovist care-si castiga painea din mana unui securist bolsevic si care nu accepta comentariile care nu-l perie! Dovada doar pentru prieteni. 🙂

 

Prin comparatie, cititi un articol excelent si la obiect.


*
De obicei, prostul (prostovanul) produce multe prejudicii grupului din care face parte, inclusiv lui, fara a avea ceva de castigat.