Motto: "Our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall."

Confucius

 

FricaInitial am vrut sa scriu un articol-pamflet, in spiritul glumei pe care Alianta NU a facut-o cu montajul cu Traian Basescu in care ei il vor bataus de copii si …"golani". Ar fi fost un articol in care Ovidiu Ioanitoaia, gazda emisiunii, ar fi avut in studio pe Ion Craciunescu, cel responsabil cu faulturile si descoperitor profesionist de infractiuni, pe Dinu Patriciu, cel care ar fi repetat intr-una "a fost fault, a fost fault" si pe Traian Basescu, criminalul. La telefon intrau Lidia Mitchievici de la Gardianul, cei care au imprastiat facatura, domnul Iurascu, cel dat afara de la Realitatea TV din emisiune de catre Ursu, pentru ca le-a stricat planul, declarand ca este o facatura…

 

Ar fi iesit un pamflet bun, in care radeam, pentru ca este de ras: sunt penibili.

 

Apoi am inteles grozavia faptelor: DACA PRESEDINTELUI IN FUNCTIE I SE FABRICA ASA CEVA, CUM NE PUTEM APARA NOI, CETATENII DE RAND DE ASEMENEA OAMENI?

 

Spectacolul cu PROCESUL ETAPEI il puteti vedea si acum la Antena 3 sau la Realitatea TV. Puteti rade in voie:

  • puteti rade de un ziarist care il da pe Tudorel Butoi expert criminalist cand el a facut o facultate de psihologie si nu una de media sa spuna daca tehnic imaginile sunt trucate, dar care nu spune nimic ca NU EXISTA MOBILUL LOVIRII.
  • Sa radem de un Razvan Dumitrescu care, doar el o putea face, il cheama pe Traian Basescu la Realitatea TV pentru campanie electorala dar ii implanta pe la spate un video contrafacut.
  • Puteti rade de Liliana Ghervasiuc, mana dreapta a lui Voiculescu, cea cu scandalul Loto, cum spune ca nu conteaza daca este o facatura, conteaza gestul, chiar daca el fizic nu a existat.
  • Puteti rade de Lidia Mitchievici care, contrar normelor deontologice, nu intoxici in campanie electorala cu un material pe care nu l-ai verificat mai intai tu, daca afirmi, ca si colegul ei, Alecu Racoviceanu, ca Gardianul, ziarul lui Vantu, este credibil.

 

Dar nu mai este nimic de ras: SUNTEM SUB DICTATURA. Ne sunt incalcate drepturile de a fi umani, de a ne exprima, ni se induce frica: va dati seama ce liniste va fi daca iese Geoana Presedinte?

– vor avea Presedintia, adica un presedinte marioneta,

– vor avea guvernul, condus de un premier marioneta,

– vor avea parlamentul, condus de niste politicieni chemati de catre moguli la ordine,

– vor avea economia, pe care si-o impart de acum,

– vor avea controlul, pentru ca vor face legea si o vor aplica dupa bunul plac,

vor avea puterea.

 

Iar puterea in mana unor asemenea oameni inseamna DICTATURA. O dictatura pe care incepem sa o traim. Si nu mai este nimic de ras. Inca putem schimba acest viitor. PUTEREA ESTE IN MANA TA.

 

 

  Saint Motel – Dear Dictator  
   
  Found at bee mp3 search engine