Motto: ” Nu e acelasi lucru sa fii un om bun cu a fi un bun cetatean”

Aristotel

manipulareIn bunul demers pe care Theophyle mi-l explica anul trecut, cand a decis sa trimita o scrisoare PR – ului din SUA al firmei Gilette, prin care anunta ca, daca se prelungeste contractul cu Realitatea TV el si prietenii lui nu vor mai cumpara produse Gilette, protestez si eu si, incepand de azi, am decis sa nu mai cumpar niciun produs a carei reclama va aparea la acest post de manipulare. Aceasta pentru ca se instiga la violenta, se fac discriminari punandu-se categorii sociale una impotriva celeilalte, pentru ca recunosc ca manipuleaza fara sa dea o dezmintire, … Asta dupa ce Realitatea TV si Antena 3 (la care nu ma mai uit de peste 1 an) au fost somate si amendate pentru dezechilibre recunoscute de CNA si descrise in raportul OXAN.

Iata primele produse si firme la care am introdus embargo incepand de azi:

– Petrom;

– Romtelecom;

– Michelin;

– Vodafone;

– Volvo;

– Boiron;

– Altex;

– Nurofen;

– Opel;

– ING;

– Banca Romaneasca;

– Vopsea SPOR;

– Du Pont;

– Nescafe;

– Novartis;

– Dacia;

– Carpatair;

– Cosmote;

– Bosch;

– LU …

Tinand cont de cererile de insolventa la adresa trustului Realitatea Media, refuzul meu si poate si al altora de a cumpara produse la care se face reclama la acest post, poate va indeparta publicitatea si deci veniturile acestui trust antinational. Asa vom scapa de „oameni” ca Adrian Ursu, Razvan Dumitrescu sau Prelipceanu. Cine se mai alatura?

Update: Pentru cei care subscriu protestului, lasati un comentariu aici sa vada ca suntem multi si apoi la actiune: eu renunt la Vodafone dupa 11 ani, incepand cu 01.07.2010 cand imi expira contractul. Voi trece la Orange pentru ca e si Cosmote pe RealitateaTv. 4 abonamente, o medie de 280 lei pe luna x 12 luni = 1.000 de dolari numai de la mine.  🙂