Motto: "Niciodata n-ai avut suficienta imaginatie pentru a-ti inchipui lumea fara tine. Chiar daca n-ai mers cu vanitatea pana la paranoia de a crede ca lumea se invarte in jurul tau, ca e nerabdatoare sa auda ce spui, ti-a lipsit inteligenta, sau puterea de a accepta ca nu insemni mai mult decat fotografiile ingalbenite pe care cineva, dupa tine, le va arunca la gunoi."

Octavian Paler – "Autoportret intr-o oglinda sparta"

 

Mircea GeoanaL-am vazut azi pe Mircea Geoana: albit desi pieptanat, cu cearcane, desi alb la fata si machiat bine, slab si tras la fata, desi cu o masca umflata, bine lipita pe fata palida, cu o voce ce se vroia ferma, dar care trada frica si deznadejdea.

 

Se spune ca pe om il cunosti cel mai bine la necaz, nu la bucurie: atunci isi dezvaluie caracterul, isi arata taria sau mamaliga din care este facut. Atunci vezi daca stie sa piarda si daca intelege ca esecul face parte din succes. Dar ce am vazut azi? Un om urat, paranoic, delirant, neadmitand nici acum ca a pierdut pentru ca e sluga la Vantu, la Patriciu, la rusi, la soacra, la Mihaela, la Iliescu, …si ca poporul nu vrea sa fie condus de slugi!

 

Mircea Geoana nu-si revine sau merge inainte prin impingere sau prin negare: prin impingere, existand in spatele lui acea masa care si-a pierdut banii si-si poate pierde inclusiv libertatea sau prin negarea evidentei, ceea ce-l trimite in zona patologica. Cert este ca azi, in interviul de la Antena 3, in gatul lui Mircea Geoana am vazut pe multi, multi prea multi incat sa se mai auda vorbele sale: erau pesedistii, era Iliescu, erau mogulii, erau independentii, erau penelistii, erau televiziunile aservite, era o masa care-si manifesta frustrarea si-si cerea drepturile promise, pentru care mana lui Geoana pe biblie se ridica, fierbinte, de 3 ori in timpul juramantului in fata "parintelui Turcescu".

 

Dar mai mult decat toate, vazand cat de urat a devenit acest om, am inteles ca ne-a trecut glontul pe la ureche si spun doar atat:

 

"SUNT RECUNOSCATOR TUTUROR CELOR CARE AU VOTAT TRAIAN BASESCU LA TURUL II".

 

  Michael Franti & Spearhead – Lies  
   
  Found at bee mp3 search engine