realUnul din din cele mai puternice hypermarketuri la care-mi fac cumparaturile este real,-.

Ca orice business de gen, in relatia cu cumparatorii, este un hypermarket interesant cand apare si apoi devine o obisnuinta: "unde mergi?" esti intrebat. "La real,-", spui si esti plasat in imaginea celui cu care discuti intre niste rafturi, cu un cos mai mult sau mai putin plin, dupa buget.

Totusi, real,- este mai mult decat atat si, nu mare mi-a fost surpriza sa-i gasesc si pe net cu un site bine construit: http://www.real-hypermarket.ro. Ma asteptam la asta, dar nu m-am gandit ca exista 4 game de produse – marci proprii: real,- TIP, real,- QUALITY, real,- BIO si real,- SELECTION.

 

real,- TIP – calitate superioara la cel mai bun pret

TIPTIP vine in intampinarea necesitatilor cotidiene, aducand cele mai bune preturi in magazinele real,-. Articolele TIP sunt deja o prezenta constanta in gama ampla de produse pe care real,- o pune la dispozitie.
TIP este intotdeauna alegerea cea mai buna cand nu doresti sa cheltuiesti prea mult, dar ai nevoie de produse bune care sa raspunda cerintelor tale. Din acest motiv nu ne mira faptul ca singurul lucru pe care real,- l-a considerat necesar sa-l modifice in ceea ce priveste produsele TIP a fost designul ambalajului.

 

real,- QUALITY – Brand de calitate superioara la un pret bun

qualityDoriti calitate superioara la preturi bune? Atunci real,- QUALITY este cel de care aveti nevoie! real,-QUALITY ofera sansa de a va bucura de calitatea de top, economisind bani in acelasi timp deoarece pretul produselor este foarte avantajos. Toate produsele din gama real,- QUALITY ofera calitatea celor de marca fiind comparabile in acest sens cu cele ale producatorilor de branduri faimoase cu un pret mai mic.

 

real,- BIO – Calitate organica certificata la preturi atractive

BIOPentru cei constienti de cat de important este sa manance natural pentru ca le pasa de sanatatea lor. real,- BIO ofera produse organice la cele mai bune preturi. Intreaga gama de produse BIO sub brand propriu respecta reglementarile stricte ale prevederilor in vigoare. Oricui ii place sa manance ecologic si sa traiasca sanatos se va simti acasa cu real,- BIO deoarece intregul sortiment se caracterizeaza printr-o calitatea superioara obtinuta prin metodele de productie 100% organice. real,-BIO sunt produse obtinute fara utilizarea compusilor chimici de sinteza ceea ce le confera siguranta unei alimentatii sanatoase.

 

real,- SELECTION – calitate desavarsita

SelectionBrand pentru gurmanzi ambitiosi. Cele mai bune specialitati la o calitate extraordinara : totul la real,- SELECTION este excelent. Asta nu inseamna insa preturi exorbitante. Inseamna produse cu o calitate superioara care sa va incante simturile si gusturile si care au un raport corect calitate pret. Gama real,- SELECTION se adreseaza cunoscatorilor si tuturor celor care doresc ceva deosebit. real,- SELECTION vine cu produse de top pentru gusturile cele mai exigente.

In aceasta perioada exista si cateva promotii la real,-: Thomas Rosenthal, Aquafresh, precum si reduceri la toate gamele.

Ce mai e de zis? Ca-si respecta sloganul: Real,- oferta fara egal.

acest articol participa la concursul SUPERBLOG 2009, organizat de PC News