FII ALATURI DE OAMENII CARE AU CEEA CE-TI DORESTI TU!

Ce sfat bun! Intai de toate pentru ca trebuie sa stii ce vrei. Daca nu, langa ce oameni stai? De la cine iei sfaturi?

In ultima carte scrisa de Kiyosaki si Donald Trump impreuna, se spune ca principala cauza pentru care oamenii sunt saraci este pentru ca iau sfaturi de la persoanele din acelasi cadran al veniturilor. Adica ce te poate invata un om sarac despre bogatie? Ca sunt hoti, nemernici, ingamfati si ajung in iad. Care din cuvintele astea te pot face mai bogat? Nici unul. In acest caz, trebuie sa cauti sfatul in alta parte, adica la persoanele care au ce-ti doresti tu. Ca sa primesti sfatul, trebuie sa stai in jurul lor, iar ca sa fii acceptat trebuie sa dai ceva la schimp. Ce? De tine depinde, de ce doresti.

Am cunostinte care nu vor sa fie fraieriti. OK? Dar de ce crezi ca nu vine Tiriac sau Becali sau Dinu Patriciu sau Donald Tramp la mine la usa sa-mi spuna cum sa ajung … (ce-mi doresc)? Pentru ca nu-mi platesc pretul, deoarece ma targuiesc. Si-atunci cine este fraierul?

In alta privinta este bine sa stai langa persoanele care au ce-ti doresti tu, deoarece s-ar putea ca ceea ce-ti doresti sa nu fie chiar… ceea ce-ti doresti.

De cele mai multe ori avem o idee despre ce ne dorim fara sa stim ce este acel lucru in realitate. Si atunci, vazand la altii, pot sa compar: castig timp, bani si resurse.

Iar daca ma uit mai atent la imaginea de alaturi, diferenta este doar o chestie de dorinta si postura.

Respect,

Andrei!