Acum cateva saptamani, urmarind evolutia site-ului (o fac pentru a vedea zona de interes si cuvintele dupa care sunt cautat pe internet), am observat o crestere a numarului de vizitatori pe o singura pagina a blogului. Urmarind mai atent, cu ajutorul trafic.ro, am gasit un link care pleca de la un site nou, 360romania.eu si ajungea exact la acel articol la care observasem cresterea de trafic. Asa l-am gasit, observand cu placuta surprindere, ca anumite articole de pe blogul iMONDO erau promovate de domnul Razvan Mihaiu.

360romania.euDe ce recomand?

1. Romania… asa cum o vezi tu! Acesta este ceea ce si-a propus sa realizeze domnul Razvan Mihaiu, administratorul site-ului 360romania.eu.  Si cred ca o face destul de bine si cu dedicarea care are in spate o pasiune, mai mult decat un castig material. Cu alte cuvinte, este un exemplu de focusare pe obiectiv si de profesionalism.

2. Este un alt mod de a arata ca, daca semeni, ai grija ca ceea ce ai semanat sa creasca si ai rabdare si perseverenta, vine timpul sa culegi si fructele. Asadar, scrieti corect, cu dedicare si cu pasiune si veti fi remarcati, indiferent ca sunteti bloggeri sau administratorii unui site ca 360romania.eu. Mai mult, oferiti si vi se va da inapoi.

3. Pentru ca site-ul, in sine, produce unele servicii pentru cei interesati: economie de timp, protectia neuronilor si orientarea pe subiecte.

a. economie de timp prin citirea bloggurilor care, in prealabil, au fost sortate, precum si posibilitatea de a fi anuntat printr-un newsletter. Deasemenea poti citi doar stirile din domeniul care te intereseaza;

b. vei fi protejat, atat tu cat si ochii tai, fiind scutit de a trece printr-o multime de blogguri care nu au nimic de spus dar fac anchor pentru Google (SEO);

c. gasesti ceea ce cauti, site-ul fiind impartit pe domenii: Afaceri si economie, Politica, Sanatate, Justitie, Sport, International, Tehnologie, Gadget, Stiinta in general, Spatiu cosmic, Reciclare & mediu, Din natura, Social, IT-diverse, Programare, Web design, Bloguri si opinii, Arta si cultura, Design de interior, Arhitectura, Jocuri, PC si web, Masini, Turism, Divertisment, Cronica neagra, Alte stiri.

Asadar, succes in continuare lui Razvan si … navigare usoara pe 360romania.eu.