Acum cateva luni descopeream, cu ajutorul doamnei Stefania Trandafir de la Romania Residence, beneficiile site-ului de socializare LinkedIn prin crearea grupului "Cafeneaua imobiliara" si comunicarea nealterata de patogeni externi care nu au nimic de spus dar isi dau cu impresia. S-a creat astfel, un grup solid care comunica destul de mult si care numara acum 130 de membri si detine 3 noi subgrupe: ASOCIATIA NATIONALA IMOBILIARA ONLINE ROMANIA – ANIOR – 11 members, ANUNTURI IMOBILIARE ROMANIA – 24 members, PERSONAL MARKETING – 11 members. Cred ca este mai mult decat detine ARAI-ul ca si membri activi in acest moment si pare o alternativa la ce exista pe piata ca si asociere voluntara.

TwitterSpuneam intr-un articol iMONDO ca toti avem o sursa de energie: la unii e visul, la altii familia, unii doresc sa ajunga mai sus pe scara profesionala, la altii e intr-ajutorarea, unora le place sa faca bani, etc. Mai nou am descoperit ca Twitter iMONDO, daca este folosit cum se cuvine, poate fi o sursa de inspiratie zilnica: mi-am rezervat dreptul de a-i citi periodic pe Zig Ziglar, Anthony Robbins, Donald Trump, Robert Kiyosaki si, mai nou, citatul zilei la care sunt destul de activ ca si postare de articole.

Aici nu pot sa nu-l citez pe Octav Dafinoiu, cel care este proprietarul acestui site: " credem ca ar fi crescut de la sine, in peisajul Internetului romanesc, daca s-ar fi numit "Barfa Zilei". " Asa estede aceea intreb:

Tu de unde te incarci?