Bob ProctorDespre Bob Proctor cei mai multi stiu doar ca l-au vazut in filmul "The Secret". Poate mai stiu ca el este un orator motivational, promotor al Legii Atractiei. Ce ma uimit cand l-am vazut prima data a fost increderea cu care prezinta o realitate asa cum nu o cunoastem.

 

Putini stiu ca in toamna anului 2009 Bob Proctor a venit in Romania si, asa cum gasiti in articolul din DailyBusiness, el credea ca Romania poate trece foarte usor de la criza la prosperitate. Totul depinde de modul in care romanii vor sti sa isi exploateze potentialul. ''Sunteti un popor inteligent, cu talente multiple. Din ce am vazut aici, aveti un mare potential insa trebuie sa treceti de la faza in care faceti ceea ce vi se spune, la ceea ce vreti cu adevarat. Numai de voi tine sa va schimbati'', spunea el.

 

Vineri am cumparat o carte scrisa de el la care m-a intrigat titlul, TE-AI NASCUT BOGAT, aparuta la editura Adevar Divin si din care am sa dau un singur fragment:

 

 

Orice om se naste bogat. Singura diferenta intre oameni este ca unii dintre ei au mai putini bani decat ceilalti. Aceasta situatie este insa doar temporara!

 

Daca ai cumparat cartea, ai citit-o sau ai inceput sa aplici planul lui Bob Proctor poate nu ar fi rau sa impartasesti aici din experianta ta. 🙂