secretNu cred ca este cineva care sa nu fi vazut filmul: mie mi-a fost recomandat de un prieten, anul trecut prin februarie. Din cauza timpului limitat, l-am transformat in format pentru telefon si am printat traducerea, in ideea ca am sa-l vad in autocarul care ma ducea la Bucuresti. Atunci am citit textul si am ramas uimit: nu credeam ca se poate face un film despre asa ceva. Ca sa fiu inteles, sunt 2 evenimente care au marcat clar o rasturnare de valori in mintea mea: unul a fost atunci, al doilea cand am citit cartea lui Napoleon Hill, tradusa prost la noi, “De la idee la bani“.

De atunci am vazut filmul de mai multe ori si de fiecare data am invatat cate ceva: si acum daca l-as vedea as mai invata ceva. Atunci, in urma discutiei cu ceilalti din autocar care au vazut filmul, am luat o decizie: sa urmez ce spune acolo. Acum, la sase luni dupa decizie, efectele sunt multe si bune. Dar nu despre asta doresc sa scriu pentru ca sunt lucruri personale.

DE CE NU STIAM DESPRE ACESTE INFORMATII?

Aceasta este una din intrebarile care mi-au venit instantaneu in minte dupa ce am vazut prima data filmul. Pentru ca sunt convins ca 90% din oameni nu stiu de legea atractiei si cum functioneaza ea: proportia este aceeasi ca si raportul lui Kiyosaki despre bogati si saraci. PENTRU CA NU SE VREA!

S-a vorbit despre prevenirea SIDA cand a devenit o problema, aflam ca sunt forme de cancer la care exista vaccin, aflam informatii ce tin de educatia financiara, insa esenta succesului nu s-a dorit a fi stiuta.

Nu cred in teoria conspiratiei, insa cred ca lucrurile au un echilibru si exista cate putin din fiecare. Iar ceea ce mi-a dovedit ca Legea atractiei nu este o poveste este faptul ca ea a functionat si inca mai functioneaza pentru mine. De aceea cred cu tarie ca daca schimbi zona in care te afli, stii ce-ti doresti, stii cum sa ceri si te pozitionezi pe directia dorintei, Legea atractiei va functiona si pentru tine, in sensul pe care ti-l doresti, pentru ca ea functioneaza si se poate observa, dar numai in sensul in care doresc altii.

Respect,

Andrei!