Motto: "Cand nu mai aveam nimic de pierdut, am primit totul. Cand am incetat a fi cine eram, m-am regasit pe mine insami. Cand am cunoscut umilinta si supunerea, am devenit liber."

Paulo Coelho

camion cu probePSD-ul, cel putin conducerea actuala, cade in ridicol: au furat si vor fura, atata timp cat nu se schimba legea electorala, in sensul votului electronic si dupa CNP, nu dupa domiciliu. Doar ca, modificand aceasta lege, se va modifica si legea votului uninominal, ceea ce nu ajuta un partid mic ca PNL sau UDMR. Ceea ce nu le convine!

In acest caz este mai bine sa tipi FRAUDA, mergand pana la ridicol: de la plimbarea lui Vadim pe la antenutze si realitatea TV ca sa tipe "Frauda" si pana la prostia lui Cozmin Gusa, cel care afirma ca "celor din Republica Moldova li s-a promis ca daca voteaza Basescu vor primi cetatenia romana".

Domnule Gusa, nu au cum sa primeasca ceva ce deja au: la vot se prezinta cetatenii romani!! Daca cu aceasta logica l-ati consiliat pe Geoana, de ce va mirati ca merge dupa miezul noptii la Vantu inaintea confruntarii decisive, ca a pus Timisoara pe jar prin confiscarea balconului din Piata Operei si ca ati pierdut alegerile? Da, ati pierdut, domnule Gusa!

Se spune ca, pe nisipuri miscatoare, nu prea e bine sa dai mult din picioare si din maini. Daca nu credeti, continuati!!

 

 

  Scorpions – Wind of Change  
   
  Found at bee mp3 search engine