masa de manevraMotto: „Nu poti sa fi liber daca nu ai libertate financiara.”
R.T. Kiyosaki

Intrebare: Ai vazut Zeitgeist si esti nervos?

Situatie: Cu ce te ajuta? Ai aflat ca esti masa de manevra? Ca platesti facturile guvernului (scrise in numele tau fara sa te intrebe) pentru pierderile bancilor, pentru dobanzile contractate pentru plata salariilor mari, a pensiilor, a unei cladiri (Casa poporului) in care n-ai intrat niciodata iar daca intri ca turist mai platesti inca odata pentru bilet? Ti s-a spus ca nu stiu cate masonerii au decis ca Romania sa ramana o tara cu economie emergenta, necivilizata, manelizata, la marginea Europei, tampon in caz de criza cu Rusia sau lumea araba? Ca acum ti se serveste o pandemie de gripa (a porcului) declansata, dupa ultimele barfe pentru asasinarea lui Barack Obama in Mexic? Ca traiesti o criza in care esti umilit de guvern, de banci, de sefi, de preturi si de sistem?

La ce te ajuta, totusi?

Pozitie: inseamna ca suntem o masa de manevra. O masa electorala, fara putere, decelata, fara orizont, o turma, un instrument. Si mai inseamna ceva: nu suntem de partea care trebuie. Pentru ca, iata ce mai zice tatal bogat al lui Kiyosaki:

„Poate ca libertatea este inlantuita, dar isi are pretul ei.”

Tu ti-ai platit pretul? Sau esti gata sa-ti platesti pretul?

P.S. Cum care pret? Acela pe care nu vrei sa-l platesti!

UPDATE: Iata un exemplu cum cineva incepe sa-si plateasca pretul, in felul sau. Cat despre Zeitgeist, am avut dreptate: e doar o comedie ieftina!